2610523156 6937027470 - 6982996487 Βελεστίνου 22, Βιοτεχνικό Πάρκο Πάτρα mavropoulisevropa@yahoo.gr
 
 
  Καλωσορίσατε στην επιχείρηση ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΗΣ EUROPA
50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
 
     
 
 
  Είμαστε μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και τοποθέτηση ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, τοξωτά κουφώματα, κάγκελα, PVC, ρολά και φωτοβολταϊκά συστήματα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και αντοχής που εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε πελάτη.  
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου.
 
     
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
     
 
  Ενεργειακά Κουφώματα
 
     
  Τα ενεργειακά κουφώματα της επιχείρησης ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΗΣ EUROPA προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στη μείωση της χρήσης συσκευών θέρμανσης και ψύξης. Τα κουφώματα μας εξασφαλίζουν οικονομία, άνεση και ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  Τοξωτά Κουφώματα
 
     
  Τα τοξωτά κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας μας διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την αισθητική τους. Είναι ιδανικά για κτίρια με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα, προσφέροντας μοναδική εμφάνιση και λειτουργικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  Κάγκελα Αλουμινίου
 
     
  Τα κάγκελα αλουμινίου που προσφέρουμε συνδυάζουν αντοχή και μοντέρνα εμφάνιση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  Πόρτες και Παράθυρα
 
     
  Οι πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου που κατασκευάζουμε συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  Ρολά
 
     
  Τα ρολά αλουμινίου της επιχείρησης ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΗΣ EUROPA παρέχουν υψηλή ασφάλεια και εξαιρετική μόνωση. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
  Φωτοβολταϊκά Συστήματα
 
     
  Προωθούμε τη χρήση πράσινης ενέργειας μέσω της ενσωμάτωσης φωτοβολταϊκών συστημάτων στις κατασκευές μας. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Πέργκολες

προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας πέργκολες αλουμινίου, σχεδιασμένες να αναβαθμίσουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα του εξωτερικού σας χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
   
 
 
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΗΣ EUROPA σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τα δείγματα της δουλειάς μας μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό. Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε εκτενή παραδείγματα των προϊόντων μας σε εφαρμογή, αναδεικνύοντας την ποιότητα και την αισθητική πο

Περισσότερα
Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ

Δείτε από κοντά την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας. Επισκεφτείτε την έκθεσή μας για να ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στα κουφώματα αλουμινίου, τις πόρτες, τα παράθυρα και τα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες σας. Η ομάδα της Μαυροπουλής Europa είναι διαθέσιμη να σας προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσί

Περισσότερα